top of page

Найкрасивіший і романтичний курорт Туреччини «Аланія» Аланья, Алаіе, Алай! Все про Аланії.

Обновлено: 14 июл. 2020 г.

Найкрасивіший Курорт Аланія, знаходиться в 138 км від Анталії, є найбільшим районом Анталії і також найбільший район Туреччини за чисельністю (350.000) на льотний сезон до 750.000!

Через велику кількість населення навіть породжує дискусії про те, щоб час від часу перетворювати Аланію в окрему провінцію. Багато іноземців думають що Аланья це як окрема провінція!

Хоча усталена історія міста точно не відома, за словами Ереду (Heredot) якого називають батьком історії, перші поселення в Аланії почали з'являтися в 1700-х роках до наші ери це після Троянської войни.Truva!

Аланія, яка приймала безліч великих цивілізацій і держав з моменту свого заснування, була важливим центром як для Риму, так і для Візантії, Сельджуков і Османської імперії.

Назва Аланії, у кожне держава має своє ім'я, походить від імперії сельджуків. Натхненний ім'ям правителя сельджуків Алааддіна Кейкубат I, в цей період місто називалося Алай. До епохи республіканців Алай був перетворений в Аланію.


Аланья, є найпопулярнішим місцем відпочинку для місцевих та іноземних туристів. Відомо довгими і красивими пляжами і чистим повітрям, дуже популярна, особливо серед росіян, німців, українців і голландців. Багато німецьких, російські туристи і українські купили резиденцію в Аланії!

Крім туризму, основні локомотиви економіки; сільського господарства і будівництва в Аланії. Особливо в останні роки виробництво авокадо і бананів швидко збільшилася.

В Аланії близько 75 км довжини пляжу. Він розташований на заході від Манавгата і на сході до Газіпаша. Через раптового підйому гір Таурус, житлові та туристичні об'єкти, як правило, розташовані недалеко від моря. Іншими словами, відстань від готелів, в яких ви зупиняєтеся в Аланії до моря, як правило, не перевищує декількох сотень метрів.

Аланія; це регіон, який отримує міграцію щороку. Його населення збільшилося до 350000 з ростом внутрішньої та іноземній імміграції в останні роки.

В Аланії є два університети, один приватний і один державний. За допомогою цієї функції, це єдиний район з двома університетами в Туреччині. В даний час навчається близько десяти тисяч чоловік, але число студентів зростає щодня.


Тут можна знайти ексклюзивні смаки світової і європейської кухні. Для тих, хто хоче провести ніч після вечері і повеселитися, нічне життя Аланії пропонує вам широкий і якісний вибір.

Європейські та російські інвестори відкрили для себе таке прекрасне напрямок, і нові інвестори купують нерухомість кожен день. Аланія, становить 30% від усього ринку закордонної нерухомості в Туреччині. Інвестори, які купують будинки тут, купують будинки в Аланії як вдома для престарілих та живуть як нові аланци. Ви можете знайти найкрасивіші будинки і вілли в Аланії за хорошою ціною!

У місті проводяться різні спортивні змагання та фестивалі. Міжнародний чемпіонат з пляжного волейболу, триатлон, джазовий фестиваль і туристичні фестивалі - це лише деякі з організацій, які організовуються щороку.


Один із символів Аланії, Червона Вежа, Верф і Замок Аланії.


Це незамінний адреса літнього відпочинку, де колір моря змінюється від синього до бірюзового на березі, з його мерехтливим жовтим і тонким піском, а також з широким пляжем і пляжами з блакитним прапором. Згідно історичному півострову центру міста Аланії, західне і східне узбережжя складаються з пляжів. Дамлаташ і Клеопатра на заході, східні і помаранчеві пляжі на сході; Пляжі Ulaş, Konaklı, Fuğla, İncekum, Mahmutlar знаходяться за межами міста.


5 райських пляжів Аланії


Вхід і купатися безкоштовно на пляжах центру Аланії. Шезлонги і пляжні парасольки платні. Не забудьте вивчити унікальні пляжі Аланії, стародавні базари, природна краса і кухню, а також унікальні пляжі Аланії, які оточені апельсиновими садами і спираються на зелені гори.


1. Пляж Клеопатри Аланья


Клеопатра, де можна спостерігати за рибою і природною красою морського дна з чистим морем, становить близько 2 км в довжину як продовження пляжу Дамлаташ. Згідно з легендою, Клеопатра бере свою назву від пляжу, де плавали єгипетська цариця Клеопатра і римський імператор Антоній. Найпопулярніший пляж Аланії, який має широкий пляж, досягає висоти людей в трьох або чотирьох кроках від берега. Не забудьте подивитися на захід, він створює чудовий вид на пляж.


2. Пляж Дамлаташ Аланья


Пляж Дамлаташ з блакитним прапором, розташований на захід від історичного півострова, навпаки печери Дамлаташ, має блискучий піщаний пляж, спина якого покоїться на спідницях півострова. Якщо ви шукаєте довгий плавальний маршрут в Дамлаташ, який є природним пляжем з видом на басейн, оточений скелями, ви можете відправитися в Фосфорну печеру під півостровом вздовж узбережжя. Вхід на пляж безкоштовний, але лежаки і парасольки платні.


3. Пляж Інджекум Аланія Авсаллар


Пляж Інджекум, розташований в місті Авсаллар на 26-му кілометрі шосе Анталія-Аланія, також є частиною променаду Інчекум, де море і ліс переплітаються. Чисте і неглибоке море Інчекума, яке є особливим місцем для мешканців Аланії, дозволяє як влаштувати пікнік, так і скупатися в морі з дрібним піском. Вхід в кемпінг і пляж платний.


Золотисто-жовтий пісок - надзвичайно тонкий і не допускає пригорання тип. Incekum також ідеально підходить для сімей з дітьми з дрібним морем. Пляж, що складається з невеликої бухти, починається там, де закінчуються сосни. У лісовому таборі Інджекум, деякі з них мають об'єкти, що належать Міністерству лісового господарства, в деяких з них є місце для наметів і місце для пікніка для тих, хто приходить щодня.


4. Пляж Улаша Аланія Дінек


Пляж Улаша, розташований в 7 км на захід від Аланії і на узбіччі шосе, є прибережним пляжем на скелястому мисі, який влаштований як місце для пікніка та спускається по сходах. Улаша, який також є частим місцем для прогулянок на човнах під час одноденної поїздки, дуже популярний завдяки своєму піщаному пляжу, оточеному квітами і деревами. З іншого боку, є місце для пікніка!


5. Східний пляж Аланья


Починаючи з півострова Аланія і протяжністю близько 38 км в напрямку Газіпаша на сході, Східний пляж також відомий як Пляж Кейкубат або Пляж Бегонвіль через султана Аладдіна Кейкубат, який завоював Аланії в 1226 році, і бугенвиллии, зростаючої уздовж узбережжя. Оскільки він не заглиблюється раптово, ви можете зайнятися різними водними видами спорту на Східному пляжі, відповідному для сімей з дітьми. Пляж, де уздовж узбережжя тягнуться парки і туристичні об'єкти, складається з піщаних і піщаних скель.


Як дістатися до Аланії?


Дістатися до Аланії можна легко, використовуючи аеропорт Аланії Газіпаша, який знаходиться в 43 км від центру Аланії, або аеропорт Анталії, який знаходиться в 120 км. Відкривати ці унікально красиві пляжі Аланії так само просто, як купити авіаквиток в Анталії! Крім того, аеропорт Аланья Газіпаша є ідеальним місцем для тих, хто хоче відвідати Аланії.



18 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

HES-код для туристов

HES-код (Hayat Eve Sığar) — это персональный, введенный Министерством здравоохранения Турции, для отслеживания перемещения зараженных...

Comments


bottom of page