top of page

Екскурсія джип сафарі з Аланії від Джамала.

Екскурсія джип сафарі з Аланії це- сама запальна екскурсія не залишить байдужим від малого до великого! Захоплююча поїздка на великих відкритих джипах по гірській місцевості в околицях Аланії. Аланія джип сафарі призначений для того, щоб наші гості могли провести день в природі в Аланії. На додаток до його знаменитому морю і історичним руїнам, Аланья також включає в себе безліч місць, які вимагають дослідження за допомогою природних красот. Ми заберемо наших гостей з їх готелів і їдемо до початкової точки туру. Наші гіди дають інфо про турі, а потім ми вирушимо в гори Таурус. Аланія джип сафарі проводиться на джипах Ленд Ровер.Наша перша зупинка - вершина пагорба, звідки відкривається вид на Аланію з висоти пташиного польоту. Насолоджуйтесь пейзажем. І будуть дуже класні фотки. Потім ми приступимо до глибини гір. Бананові пальми, апельсини, лимонні гаї, запахи тисяч різних рослин - все це гарантує приємне перебування на природі. Ми відвідаємо сільські будинки і побачимо їх традиційні речі і способи використання традиційних методов.Еслі ви хочете, ви також можете відвідати історичну мечеть, розташовану за межами деревні.Остановка в сади з бананів, мандаринів, апельсинів, ківі, авокадо та ін. Екзотичних фруктів. Гості можуть спробувати ці фрукти безкоштовно. Відчуй себе як вдома. Наша наступна зупинка - Дим-чай, відомий своєю крижаною водою, що протікає через гори. Ви можете їсти грилі на платформах, побудованих над річкою. Насолоджуйтесь смарагдово-зеленої природою і прохолодою річки. Ми залишимося тут на 1,5- 2 години. Ви також можете плавати у воді і насолоджуватися водними гірками. Крім того, поруч з обіднім залом розташовані басейни з теплою водою. Потім ми відвідаємо печеру Дим, довжина якої 500 метрів. У цій печері утворилися сталагміти і пруди.

Eжедневно з 09:00 до 16:00 . У програмі: панорамні види на Аланію, бананові плантації і цитрусові сади. Відвідування мечеті в селі і обід в рибному ресторані на гірській річці Дімчай з можливістю поплавати і на дім водопад. Включает: транспорт (джип), страховка, обід, послуги рускоговорящго гіда. вхід в пeщeру Дим 20лір або 4 $ за жeланію.Ви можете зробити онлайн-бронювання на екскурсію Аланія Джип Сафарі через нашу веб-сторінку або зв'язатися з нами для отримання більш докладної інформації через WhatsApp! Екскурсія джип сафарі з Аланії від Джамала.



13 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

HES-код для туристов

HES-код (Hayat Eve Sığar) — это персональный, введенный Министерством здравоохранения Турции, для отслеживания перемещения зараженных...

Comments


bottom of page