top of page

Водоспад Учансу «літаюча вода» знаходиться в провінції Анталії від міста Аланії. Джамал Аланія

Обновлено: 14 июл. 2020 г.



Водоспад Учансу «літаюча вода» (Учан-Су) знаходиться в провінції Анталії від міста Аланії 63км! Водоспад Учансу має висотою 49м народився на вершині Таврійський гір став відомим останні кілька років як «прихований рай в лісі».

Водоспад Учансу, про який поки мало хто знає, є джерелом струмка Алара Чай, де щорічно сплавляються десятки тисячі туристів.


Водоспад Учансу, що знаходиться в межах сіл Каябюкю і Ескібах, посеред Таврійський гір Таурус, є центром уваги з його таємничої красою. Водоспад Учансу, який відвідують дуже мало людей, вирує вниз вода з гір Таурус, в той час як він виливається, він зачаровує тих, хто його бачить. Учансу, який виливається виключно з декількох струмків зі середини скелі на висоті близько 50 метрів, дає життя потоку Алара Чай. Учансу зустрічається з Середземним морем в місті Манавгата приблизно 100-км шляху через ліси і незаймані ліси.


Учансу, був оголошений як природна зона національний парк першого ступеня в 1992 році, покаже вам свій самий чудовий вид в період з березня по липень. На річці водитися червона плямиста форель.


Влітку температура води, яка не перевищує 14-15 градусів, дає відвідувачам можливість охолодитися від спеки. Учансу, дає життя більше 15 селах навколо нього.


Туристи, які побувають в цьому чудовому місці, щоб залишити на пом'яти красиві види водоспаду і чисто бірюзовою колір річки, фотографуються всюди. Насолоджуються прекрасною природою з високими горами і звичайно охолоджуються на крижаній воді.

Вхід в територію водоспаду вільно (безкоштовно).


Рекомендація: сумістите поїздку на водоспад Учансу з поїздкою стародавнє місто Колібрассос. Колібрассос - Був місто в Кілікії Tracheia, який належав до Римської провінції. Памфілії, які були визначені як такі Птолемея! По дорозі від водоспаду Учансу 20км.

екскурсії Аланія від джамала

11 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

HES-код для туристов

HES-код (Hayat Eve Sığar) — это персональный, введенный Министерством здравоохранения Турции, для отслеживания перемещения зараженных...

Comments


bottom of page