top of page

Cea mai frumoasă și romantică stațiune turcească din Alanya. Orașul Alanya

Обновлено: 16 июл. 2020 г.


Cea mai frumoasă stațiune din Alanya, situată la 138 km de Antalya, este cea mai mare zonă din Antalya și, de asemenea, cea mai mare zonă a Turciei în număr (350.000) pentru sezonul de zbor la 750.000!

Datorită populației mari, provoacă chiar discuții despre transformarea Alanya într-o provincie separată din când în când. Mulți străini cred că Alanya este ca o provincie separată!

Deși istoria consacrată a orașului nu este cunoscută exact, potrivit lui Heredot, care este numit părintele istoriei, primele așezări din Alanya au început să apară în anii 1700 î.Hr., după războiul troian.

Alanya, care a găzduit multe civilizații și state mari încă de la înființare, a fost un centru important atât pentru Roma, cât și pentru Bizanț, selecții și Imperiul Otoman.

Numele Alanya, fiecare stat are propriul său nume, provine din Imperiul Seljuk. Inspirat de numele conducătorului Seljuk Alaaddin Keikubat I, în această perioadă orașul a fost numit Alai. Până în epoca republicană, Alai fusese transformat în Alanya.


Alanya este cea mai populară destinație de vacanță pentru turiștii locali și străini. Cunoscut pentru plajele sale lungi și frumoase și aerul curat, este foarte popular, mai ales în rândul rușilor, germanilor, ucrainenilor și olandezilor. Mulți turiști germani, ruși și ucraineni și-au cumpărat o reședință în Alanya!

Pe lângă turism, principalele locomotive ale economiei; agricultura și construcția în Alanya. Mai ales în ultimii ani, producția de avocado și banane a crescut rapid.

În Alanya, aproximativ 75 km plajă. Este situat la vest de Manavgat și la est la Gazipash. Datorită creșterii bruște a Munților Taur, facilitățile rezidențiale și turistice sunt de obicei situate aproape de mare. Cu alte cuvinte, distanța de la hotelurile în care stai în Alanya până la mare, de regulă, nu depășește câteva sute de metri.

Alanya; este o regiune care primește migrație în fiecare an. Populația sa a crescut la 350.000 odată cu creșterea imigrației interne și străine în ultimii ani.

Există două universități în Alanya, una privată și una publică. Cu această caracteristică, este singurul district cu două universități din Turcia. În prezent, aproximativ zece mii de oameni studiază, dar numărul studenților crește în fiecare zi.


Aici puteți găsi gusturi exclusive ale bucătăriei mondiale și europene. Pentru cei care doresc să petreacă noaptea după cină și să se distreze, viața de noapte din Alanya vă oferă o alegere largă și de înaltă calitate.

Investitorii europeni și ruși au descoperit o destinație atât de minunată, iar noii investitori cumpără imobiliare în fiecare zi. Alanya reprezintă 30% din totalul pieței imobiliare străine din Turcia. Investitorii care cumpără case aici cumpără case în Alanya ca case de îngrijire medicală și trăiesc ca noi alani. Puteți găsi cele mai frumoase case și vile din Alanya la un preț bun!

Orașul găzduiește diverse competiții și festivaluri sportive. Campionatul Internațional de volei pe plajă, triatlon, festival de jazz și festivaluri turistice sunt doar câteva dintre organizațiile care sunt organizate în fiecare an.


Unul dintre simbolurile Alanya, Turnul Roșu, Șantierul Naval și Castelul Alanya.


Este o adresă indispensabilă a vacanței de vară, unde culoarea mării se schimbă de la albastru la turcoaz pe țărm, cu nisipul său galben și fin strălucitor, precum și cu o plajă largă și plaje cu un steag albastru. Conform peninsulei istorice din centrul Alanya, coastele de vest și est sunt formate din plaje. Damlatash și Cleopatra în partea de vest, est și portocalii în est; Plajele Ulaș, Konaklı, Fuğla, İncekum, Mahmutlar sunt situate în afara orașului.


5 plaje paradis din Alanya


Admitere și înot gratuit pe plajele din centrul Alanya. Sezlonguri și umbrele de plajă sunt plătite. Nu uitați să explorați plajele unice din Alanya, bazarele antice, frumusețea și bucătăria naturală, precum și plajele unice din Alanya, care sunt înconjurate de livezi portocalii și se odihnesc pe munții verzi.


1. Cleopatra Alanya plaja


Cleopatra, unde puteți urmări peștele și frumusețea naturală a fundului mării limpezi, are o lungime de aproximativ 2 km ca o extensie a plajei Damlatash. Conform legendei, Cleopatra își ia numele de pe plaja pe care au navigat regina egipteană Cleopatra și împăratul roman Anthony. Cea mai populară plajă din Alanya, care are o plajă largă, ajunge la înălțimea oamenilor la trei sau patru pași de țărm. Nu uita să privești spre vest, creează o priveliște frumoasă asupra plajei.


2. Damlatash plaja Alanya


Plaja Damlatash cu un steag albastru, situată la vest de peninsula istorică, vizavi de peștera Damlatash, are o plajă de nisip strălucitoare, în spatele căreia se sprijină fustele peninsulei. Dacă sunteți în căutarea unui traseu lung de înot până la Damlatash, care este o plajă naturală cu vedere la o piscină înconjurată de stânci, puteți să vă îndreptați către Peștera Fosforului de sub peninsulă de-a lungul coastei. Intrarea pe plajă este gratuită, dar sezlongurile și umbrelele sunt plătite.


3. Injekum Alanya Avsallar Beach


Plaja Injekum, situată în orașul Avsallar, pe kilometrul 26 al autostrăzii Antalya-Alania, face parte și din promenada Incekum, unde marea și pădurea se împletesc. Marea curată și superficială a Inchekum, care este un loc special pentru locuitorii din Alanya, vă permite să faceți un picnic și să înotați în mare

13 просмотров1 комментарий

Недавние посты

Смотреть все

HES-код для туристов

HES-код (Hayat Eve Sığar) — это персональный, введенный Министерством здравоохранения Турции, для отслеживания перемещения зараженных...

1 Comment


Jamal Alanya
Jamal Alanya
Sep 04, 2020

Отзывы тут: https://vk.com/alanyaekskursi

Like
bottom of page